Pernille Taarup

Pernille Taarup

Strategi- og ledelsesrådgiver

Pernille har stor praktisk erfaring og gode resultater med at skabe både menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i både private og offentlige organisationer. Som ledelsesrådgiver arbejder hun med 1:1 rådgivning/coaching, team- og lederudvikling, organisationsudvikling, herunder kultur og forandringsprocesser samt med ”det uformelle lederskab”, hvor Pernille er anerkendt som rådgiver og underviser. 

Pernille er en direkte og modig samarbejdspartner, og så har hun en alternativ, nytænkende og pragmatisk tilgang til begrebet ledelse.

Pernille har arbejdet som leder i over 20 år blandt andet i den finansielle sektor som skadeschef og HR-chef samt som administrerende direktør i detailbranchen. Hun har siden 2008 arbejdet som konsulent og foredragsholder med særlig fokus på ledelse, relationer og kommunikation.


Pernille er er cand.jur. fra Københavns Universitet og har en Master i organisationspsykologi (MPO) fra RUC. Herudover har hun taget en uddannelse i Konsultation & Ledelse og er certificeret i en lang række ledelses værktøjer.