Organisationsudvikling

Nobiles arbejder med organisationer og mennesker i forandring. Vi hjælper med at skabe forretningsmæssig effekt af ønskede eller påtvungne forandringer, ved at synliggøre og forankre ansvaret hos de ledere og medarbejdere, der skal levere resultaterne i dagligdagen.

Organisationsudvikling handler i sin bredeste forstand om at udvikle mennesker og processer i en organisation og dermed skabe en forbedret, blivende og bæredygtig performance i virksomheden, der kan matche fremtidens udfordringer. Mennesker og samarbejde er nøgleelementer i hvilken som helst organisationsudviklende proces, og det er derfor vigtigt at have både de formelle og uformelle strukturer for øje.

Hvad tilbyder Nobiles?

I Nobiles arbejder vi med organisationer og mennesker i forandring. Vi hjælper med at skabe forretningsmæssigeffekt af ønskede eller påtvungne forandringer ved at synliggøre og forankre ansvaret hos de ledere og medarbejdere, der skal levere resultaterne i dagligdagen. Vi arbejder tæt sammen med vore kunder fra topledelsen og helt ind i maskinrummet for at skabe de nødvendige sammenhænge (styringsmæssigt, organisatorisk, processer og kompetencer).

Vi hjælper vores kunder med at definere og udvikle den optimale forretningsmodel. Forretningsmodellen definerer de forretningsmæssige elementer og processer ved at sammentænke alle virksomhedens perspektiver (finansielt, styringsmæssigt, organisatorisk, kompetencemæssigt, IT) for at skabe den optimale forretningsmodel.

Og selvfølgelig insisterer vi på, at der skal være et strategisk sigte med forandringerne. Derfor analyserer vi organisationen og skaber et stærkt grundlag for, at beslutningstagere på alle niveauer kan træffe de rigtige forretningsmæssige beslutninger. Vi bidrager med analytiske værktøjer, organisatorisk forståelse og brancheindsigt, og vi tilfører vores kunder ledelseskraft og styring.

Vi hjælper vores kunder med alle aspekter af organisationsudvikling som bl.a…

  • Resultatunderstøttende forretningsmodel
  • Handlekraftig struktur og processer
  • Kompetenceplatform og udviklingsfokus