Christina Hove

Christina Hove

Underviser – Camp Future

Christina har arbejdet med store strategiske organisatoriske transformationer, først i Haldor Topsøe og siden i DSV – fra udvikling af strategien til design og implementering af den organisation, kultur og de processer, der skal til for at strategien kommer i mål. Christina har også arbejdet med lederudvikling på C-level og på alle niveauer i organisationen – hun har et skarpt blik for, hvad der skal til for at teams i højere grad spiller sammen og bringer hinandens styrker i spil. Fra sin tid i DSV har Christina også stor erfaring med integration af organisationer – hun har ledet den organisatoriske integration af IT-organisationen i forbindelse med det største opkøb i Danmarks historie.

Christina er drevet af sin store passion for at flytte mennesker og organisationer, så mennesker vokser og organisationer spiller bedre sammen.

Christina er cand.mag i dansk og italiensk, er PROSCI-ADKAR certificeret og har deltaget i flere kurser i forandringsledelse og lederudvikling på London Business School.