Vores filosofi


Nobiles er en lille, dynamisk virksomhed bestående af konsulenter med mange års konsulent- og ledererfaring samt ambitiøse juniorkonsulenter. I Nobiles hjælper vi vores kunder med at realisere de menneskelige, organisatoriske og strategiske potentialer, som virksomhederne allerede råder over, og dermed til at skabe fundamentet for at blive endnu mere effektiv og succesfuld som organisation. Vi gør således vores kunder endnu bedre til det de i forvejen gør godt. Vi rådgiver bredt og indtænker alle virksomhedens elementer. Dette indebærer bl.a. at vi har fokus på strategi- og forretningsudvikling samt implementering, styring, effektivisering, organisationsudvikling, kultur, team- og lederudvikling og andre forandringsskabende aktiviteter.
Gennem målrettet rådgivning og projektarbejde arbejder vi på at hjælpe vores kunder med at designe og forankre netop de løsninger, der kan være med til at klæde lederne på til at skabe en bedre og mere effektiv forretning.

Nysgerrighed, ydmyghed og ordentlighed er nøgleord

I Nobiles lægger vi stor vægt på at møde kunden i øjenhøjde, og med fokus på situation, ønsker og behov. Vi er drevet af en naturlig nysgerrighed, og vores tilgang og rådgivning er erfaringsdrevet og praksisnær. Vi arbejder med både de klassiske og de nyere teorier kombineret med 1 million års erfaring.

I Nobiles ser vi os selv som et arbejdsfællesskab med et unikt dna, der er kendetegnet ved nysgerrighed, ydmyghed og ordentlighed. Vi arbejder hver eneste dag på at sikre, at vores dna efterlader sig et aftryk i de samarbejder, kunderelationer og arbejdsopgaver, vi har.